Mergvakaris ir bernvakaris kartu: pliusai ir minusai

Tikrai ne vienerius metus mūsų šalyje yra populiaru rengti bernvakarius ir mergvakarius. Paprastai šios šventės yra rengiamos atskirai: būsimoji nuotaka kartu su savo draugėmis leidžia laiką, o būsimasis jaunikis – vakarą leidžia su savo draugais. Tačiau pastaruoju metu vis populiarėja tendencija mergvakarį bei bernvakarį švęsti. Belieka tik pastebėti, kad toks sprendimas turi ir pliusų, ir minusų, tad juos ir aptarsime.

Kokie yra šio pasirinkimo pliusai?

Vienas svarbiausių tokio pasirinkimo pliusų yra tas, kad būsimieji jaunavedžiai turi puikią progą švęsti kartu. Jiems nebereikia leisti laiko atskirai. Taigi, sprendimas mergvakarį bei bernvakarį švęsti kartu yra dar viena puiki proga leisti laiką drauge.

Kokie yra minusai?

Visgi, minusų taip pat netrūksta – gali kilti sunkumų sudarant vakaro programą. Ne paslaptis, kad veiklos, kurias renkasi merginos, ir veiklos kurias pasirenka vaikinai, paprasta skiriasi. Jei merginos labiau yra linkusios teikti pirmenybę SPA procedūroms, pasiplaukiojimams valtelėmis ar jachtomis, iškyloms prie jūros ar gamtoje, įvairioms degustacijos, tai vaikinai kur kas mieliau renkasi ekstremalias pramogas, pavyzdžiui, šuolį su guma ar parašiutu. Taigi, merginų bei vaikinų prioritetai labai skiriasi, tad gali kilti sunkumų sudarant vakaro programą. Be to, tiek mergina, tiek vaikinas nebetenka galimybės skirti visą savo dėmesį ir laiką vien tik savo draugėms (draugams).

Taigi, kaip matyti, sprendimas rengti mergvakarį ir bernvakarį kartu, turi tiek privalumų, tiek trūkumų. Tad, ką galima aptarti kiekvienai porai? Belieka tik pridurti, kad kiekviena pora, planuojanti tokio pobūdžio šventės, turėtų labai atsakingai įvertinti tiek pliusus, tiek minusus ir rinktis sau patraukliausią variantą, t.y., švęsti šias šventes kartu arba atskirai. Na, o dar daugiau informacijos, jei jus domina mergvakaris ir bernvakaris kartu ar ne tik, tikrai rasite http://www.tangopc.lt/kategorija/laisvalaikis/bernvakariai/.